Ole yhteydessä!
Muistutamme vielä, että meitä on paljon pieniä ja keskisuuria yrityksiä palveluiden suorittamiseen. Meillä yritysten kesken ei ole erillisiä sopimuksia jotka nostaisivat palvelun hintaa. (vedetä välistä) tämä tarkoittaa, että saatte palvelun varmasti edullisemmin. Alhaalta löydät yhteystietomme, sekä kätevän yhteydenottolomakkeen. Täytä alhaalla olevan lomakkeen tiedot olemme yhteydessä mahdollisimman pian. Tarjouspyyntö onnistuu myös email toimisto(at)siivouspalveluita.info sekä "SIIVOUSTYÖT" välilehden kautta (tarkempi tarjouspyyntölomake).

Olemme rakentaneet palvelukokonaisuuden joka perustuu erillisiin pieniin, keskisuuriin yrityksiin jotka ovat sitoutuneet tähän palveluun. Palveluita.info sivustolla mahdollisuus tarjouspyyntöihin suoraan myös  kumpaneiden kautta. 

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa

Ammattitaitoiset siivouspalvelut Uudenmaan alueella tarjoaa AT Siivouspalvelut (yhdistävä yritys), sekä palveluita tarjoavat pienet ja keskisuuret yritykset. Tarjoamme yrityksille ja kotitalouksille siivouspalveluita ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Panostamme työmme laatuun, luotettavuuteen ja asiakastyytyväisyyteen. Ota meihin yhteyttä! Voit ottaa meihin yhteyttä myös lomakkeella. Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä! Soita (ark. 8-16) tai jätä viestiä! Puh. 24/7 0400800182, yhteydenotto(at)siivouspalveluita.info

Myyntipäällikkö
Myyntipäällikkö
Jouko Nurminen
jouko(at)siivouspalveluita.info
24/7 0400800182
Palvelupäällikkö
Palvelupäällikkö
Eeva Nurminen
eeva(at)siivouspalveluita.info
24/7 0400 440817
KTK siivous
Narayan Gautam
info(at)ktksiivous.com
24/7 0400 170758
Kiiltosiivous
Päivystys
kiiltosiivous@kiiltosiivous.fi
24/7 0403746362