Kotisiivousta Pesuhuone : Pesuhuoneen siivoukseen kuuluvia töitä
  • Ammeen, WC-istuimen, tasojen ja pesualtaan puhdistus sekä tahranpoisto.
  • Suihkun ja lasisen suihkuseinän pesu.
  • Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä (johon siivooja yltää, alle 180cm korkeus).
  • Lattioiden ja mattojen imurointi.
  • Lattioiden kosteapyyhinta (jos lattiamateriaali soveltuva kosteapyyhintään).
  • Peilien ja muiden lasipintojen pyyhintä (pois luetaan ikkunat).
Maanantai-Perjantai 08:00-13:00 välillä varattavissa, pyydä tarjous muiden aikojen kohdalta (valitse aika).
Työaika 3 tuntia, palkkio 105,00 euroa, Minimiveloitus aina kolme (3) tuntia. 
Tee varaus lomakkeen kautta tämä sivu alaosa, tutustu toimitusehdot palveluntarjoajan vahvistus ilmoitus, mahdollinen liite mukana.
Varaus tehtävä 3 vuorokautta ennen valittua työnaloitusaikaa.
Varaus peruttava 1 vuorokautta ennen valittua työnaloitusaikaa ps. palvelun tarjoajan mahdolliset toimitusehdot tai muu selvitys palvelusta vahvistusilmoituksen yhteydessä, kun olet saanut vahvistusilmoituksen sinun on vielä hyväksyttävä nämä saadut tiedot.
 
Palvelut

Sopimuskumppanit tarjoaa siivous- ja kotipalvelua. Asiakas tilaa palvelua tunneissa ja tilatun palvelun kesto ja Asiakkaan toiveet vaikuttavat siihen, miten paljon työtehtäviä ehditään toteuttaa. Sopimuskumppanit eivät sitoudu toimittamaan tiettyä palvelukokonaisuutta, voit kuitenkin pyytää tarjousta omasta palvelukokonaisuudesta.

Sopimuskumppanin kanssa tehdyllä sopimuksella (säännöllinen kotisiivous) helpotat kotisiivouksen työtaakkaa. Kotisiivoukset voidaan sopia tehtäväksi viikoittain, kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa. Siivouksen sisältö sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja kotisiivous toteutetaan sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti. 
 
Jos asuntoanne ei ole siivottu vähään aikaan, niin suosittelemme suursiivousvaihtoehtoa ennen ensimmäistä kotisiivousta. Suursiivouksella koti saadaan puhdistettua samalla kertaa täysin puhtaaksi, jonka jälkeen kotisiivouksella voidaan ylläpitää puhtaustasoa.
 

Meillä hoitaa siivouksen aina tuttu ja luotettava siivooja (ammattitaitoinen). Lisäksi siivoustyöntekijä saa tiedon varauksesta suoraan sähköpostiin, näin toimiessa mahdolliset virheet työaijoissa ilmoittamisessa työntekijälle toimiston kautta ei olisi mahdollisia.

Tarvitsetko apua siivoukseen?

Ostetusta palvelusta saa myös tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa, 40 % palveluidemme hinnasta. Tutustu Verottajan ohjeisiin myös listaan töistä joihin kotitalousvähennystä mahdollisesti saa.

Yhteydenotto tarvittaessa 0400 800182  ma-pe klo 8-16.

Mikäli perut aikasi tekstiviestillä, varmista, että viestisi on tullut perille ja että saat kuittauksen viestiin. Aikoja ei voi peruuttaa tekstiviestillä puhelimen ollessa suljettu, koska viestit eivät silloin tule perille.

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa

Valitse ajanvaraus (aloitusaika) aikojen 08.00-13.00 välille, työaika 3 tuntia yksi tekijä, 1.5 tuntia 2 tekijää. Mikäli sinulla on tarve muita aikoja (aloitus aika) tai viikonlopun aikana tapahtuviin työaikoihin, valitse ajat mutta kerro viestin aiheessa lisätietoa ajoituksesta. Tulemme antamaan haluamastasi aikavälissä tapahtuvasta työstä tarjouksen.

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa