Sivustolla tapahtuu muutoksia, niin sivustoa on suunniteltu ja edetään askel kerrallaan, palvelut on tarkoitettu palvelemaan yrityksiä ja koteja monin eri tavoin.

Siivouspalvelut sivuston Blogi toimii osittain linkkinä erilaisiin palveluihin, jotka muuten voisi jäädä huomioimatta etsittäessä palveluita omaan yritykseen tai kotiin.

Tänne pyritään tuomaan esille monia tapahtumia esim. mitä sivustolla tapahtuu muutoksia, sekä yrityesittelyjä erikoisimmista aiheista (osaamisista) tai paikkakunnilta ym. 

Lue Lisää

Jokaisen koti on ainutlaatuinen ja jokaisella kodilla on oma luonteensa. Siksi säännöllinen kotisiivous suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Voit tilata kertasiivouksen ja toistuvan kotisiivouksen sähköisen ajanvarauksen avulla, ajanvaraukset osio on erittäin luotettava voit luottaa järjestelmään.

Lue lisää

Uudenmaan alueella! Kosteusmittauksen (pintamittaus) tarkoituksena (suuntaa antava) on selvittää esim. kylpyhuoneen rakenteiden kosteustason selvittämiseksi, yleensä asuntokaupan yhteydessä.

Kosteusmittauksessa ensimmäisenä tarkastellaan kohteesta pintapuoliset havainnot (lattia, seinät, katto). Onko hilseilyä, kosteutta tai muita merkkejä kosteudesta.

Lue lisää