Sivustolla tapahtuu muutoksia, niin sivustoa on suunniteltu ja edetään askel kerrallaan, palvelut on tarkoitettu palvelemaan yrityksiä ja koteja monin eri tavoin.

Siivouspalvelut sivuston Blogi toimii osittain linkkinä erilaisiin palveluihin, jotka muuten voisi jäädä huomioimatta etsittäessä palveluita omaan yritykseen tai kotiin.

Tänne pyritään tuomaan esille monia tapahtumia esim. mitä sivustolla tapahtuu muutoksia, sekä yrityesittelyjä erikoisimmista aiheista (osaamisista) tai paikkakunnilta ym. 

Lue Lisää

Jokaisen koti on ainutlaatuinen ja jokaisella kodilla on oma luonteensa. Siksi säännöllinen kotisiivous suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Voit tilata kertasiivouksen ja toistuvan kotisiivouksen sähköisen ajanvarauksen avulla, ajanvaraukset osio on erittäin luotettava voit luottaa järjestelmään.

Lue lisää

Tämä on "ainutlaatuinen" siivouspalveluiden tarjoaminen asiakkaalle. Ainutlaatuinen siksi ettei kukaan "vedä välistä" siivouspalvelun tarjouksista ja kuluista asiakkaalta, näin siivouspalveluita tarvitseva saa tarjouksen edullisesti "varmasti".

Täällä on mukana paljon yrityksiä jotka suorittavat kaiken aikaa aliurakointia siivouspalveluita tekeville yrityksille. Tämäntapaisella palvelumuodolla nousee kulurakenne siivouspalveluita tarvitsevalle todella paljon verrattuna ottamalla palvelun suoraan "työn suorittajalta" palveluiden kulut noussut jopa 100% "välikäsien" kautta. Pyydä tarjous, välitämme sopivalle yhteyshenkilölle tarjouspyynnön, sekä olemme yhteydessä teihin tarjouspyyntösi johdosta mahdollisimman nopeasti.

Tutustu ajanvaraus (kotisiivous palvelut) järjestelmiin

Lue Lisää